Gröna Bladverk AB - Trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner i Göteborg

Plantera mera!

En välfylld rabatt underlättar skötseln avsevärt och att plantera flera plantor av samma art/sort gör den mer fyllig och harmonisk.

Vi planterar våra växter med rätt c/c avstånd, det vill säga det avstånd som är beräknat för att växten ska fylla ut ytan med sina kamrater. Och många plantor blir det. En alltför glest planterad yta kräver mycket – mycket – underhåll och ser lätt fattig ut. Vid busk- och trädplantering använder vi marktäckande perenner som hjälper till att hålla ytan vacker, fukten på plats och ogräs på behörigt avstånd. En frodig, rejäl och välplanterad rabatt är lätt att sköta. Punkt.

Våren är en riktigt bra tid för plantering, det går bra så fort tjälen släppt! Med lite god planering har du riktigt goda möjligheter att få det resultat du önskar!

Om växter

Växter – perenner, buskar och träd – finns att införskaffa i alla storlekar och därmed prisklasser. Förenklat; man köper tid om man väljer en större planta från början. Alla växter är egna individer och varje planta unik därför kan de ha olika utseende vid leverans och genom dess levnadsår. Även miljö, väder, vattning och yttre påverkan kan påverka dess utseende.

Vi lämnar alltid en 3 månaders garanti på perenner och 6 månader på buskar och träd. Inom denna tidsrymd kan man se om plantan är skadad eller sjuk vid leverans. I övrigt är det upp till dess nya ägare att sköta och vårda sina nya kompisar. Dyker det upp frågor finns vi ett mejl eller telefonsamtal bort.

Vi jobbar med svenska plantskolor och svenska leverantörer för att säkerställa så god kvalitet som möjligt.