Gröna Bladverk Trädgård och Design
KONTAKT

Hör av dig!

Vi hjälper dig med praktisk skötsel såsom häckklippning, översyn av trädgården, designlösningar, rådgivning med mera. Vi är utbildade trädgårdsmästare med fokus på kvalitet, kunskap och kreativitet.


Boka ett möte för att få hjälp att förverkliga dina trädgårdsfunderingar. Allt från planering till plantering!


Vi är verksamma i Göteborg med omnejd.


Maila eller Ring

Varmt välkommen!

Tack så mycket för allt! Ni är inte bara duktiga i yrket, ni har också ett tillmötesgående som är sällsynt.”

Susy F

Vallmo-trädgård-Trädgårdsmästare

Hej, det är vi som är Gröna Bladverk!

Vi på Gröna Bladverk har olika specialområden där trädgården står i fokus. Tillsammans vill vi hjälpa er att forma er gröna miljö att bli vacker och lättskött med en lösning som passar era önskemål och drömmar. Trädgården ska vara en förlängning av hemmet och en del av livet.


Sedan slutet av 2010 har vi haft förmånen att skapa och förvalta många trädgårdar. Genom åren har vi träffat många härliga kunder, som än idag är med oss, vilket vi är stolta och glada över.


Varmt välkommen att höra av dig! Vi ses i en trädgård nära dig ;-)

Mattias

Mattias


Trädgårdsmästare med utbildning på Norrviken i Båstad. Använder pennan lika gärna som spaden. Syns emellanåt på Gunnebo Slott.
Favoritväxt: Pyrineisk törelEuphorbia martinii


Kontakta Mattias

Felix Hasselberg

Felix


Trädgårdsingenjör med inriktning Design, utbildad vid SLU i Alnarp. Designar med skarpa och unika koncept med en fin helhet.
Favoritväxt: Skenkamelia, Stewartia pseudocamellia


Kontakta Felix

Clas


Gedigen konstruktör och snickare med lång erfarenhet inom byggnation både för hus och trädgård. Hanterarbåde sekatör, hammare och grep med finess.
Favoritväxt: Fura, Pinus sylvestris


Kontakta Clas

Veronika

Veronika


Kvalificerad trädgårdsanläggare utbildad vid Akademi Båstad. Designar utifrån plats och behov. Natursten är ett favoritelement.

Favoritväxt: Honungslök, Allium siculum 


Kontakta Veronika

Maria


Trädgårdsmästare med bakgrund från Råda Säteri och från arkitekturvärlden. Intresserad av nyttan med växter ur ett miljö- och nyttoperspektiv.
Favoritväxt: julros, Helleborus niger


Kontakta Maria

Vintra


En mycket hängiven och glad medarbetare med massor av energi, som ”hjälper” till med det mesta. Är ofta med på våra äventyr.
Favoritväxt: Hundkäx, Anthriscus sylvestris